## OFFICE OF THE DISTRICT ELECTION OFFICER KHAWZAWL DISTRICT: KHAWZAWL

Dated Khawzawl, the 30th October, 2023

## **HRIATTIRNA**

He Office lehkha No.H.11046/1/2023-DEO(KZL) dt 27.10.2023 in a tarlan tawh ang leh felfai zawka Postal Ballot vote thlak anih theihnan a hnuaia tarlan ang hian vote thlak tur a ni e:

Date	Time	Dept./Category	
31.10.2023(Tuesday)	10:30 AM - 5:00 PM	SP & 2 <sup>nd</sup> IR (Only 22-Tuichang A/C)	
01.11.2023(Wednesday)	10:30 AM - 5:00 PM	Election Officials te, DC Office, Drivers te telin (Only 22-Tuichang A/C)	
02.11.2023 (Thursday)	10:30 AM - 5:00 PM	Electors from other A/C (all categories) (all essential Service Voters)	
03.11.2023 (Friday)	10:30 AM - 5:00 PM	Open for all	
04.11.2023 (Saturday)	11:00 AM - 4:00 PM	All Polling Officials. (Tuichang & other A/C)	

Sd/- K. LALROHLUA

District Election Officer Khawzawl District: Khawzawl

Khawzawl the 30<sup>th</sup> October, 2023

Memo No.H.11046/1/2023-DEO(KZL):

Copy to:

- 1. Superintendent of Police, Khawzawl District.
- 2. Commandant, 2<sup>nd</sup> IR Bn.,Khawzawl.
- 3. Addl. Deputy Commissioner & Nodal Officer, Vehicle Management, Expenditure Monitoring, Sector Magistrate, 22-Tuichang (ST) A/C.
- 4. Project Director, DRDO & Nodal Officer, Postal Ballot, 22-Tuichang (ST) A/C.
- 5. SDO(Sadar), DC Office, Khawzawl.
- 6. BDO& Nodal Officer, Training, 22-Tuichang (ST) A/C.
- 7. Chief Medical Officer, Champhai.

District Election Officer
Khawzawl District: Khawzawl