No.H.11035/1/2024-DEO(KZL) OFFICE OF THE DISTRICT ELECTION OFFICER KHAWZAWL DISTRICT: KHAWZAWL



Khawzawl, the 10th April, 2024.

<u>ORDER</u>

Kan hma lawk a General Election to Lok Sabha, 2024 lo awm turah 22-Tuichang (ST) Assembly Segment huamchhunga All Women Managed Polling Station leh Youth Polling Station (Enclosed) thlanchhuahte buatsaih turin **Polling Station Management Team (PSMT)** din a ni.

SI No.	Name	Designation	Phone No.	Role
1	Vabeimozachhi Chozah	Sub Divisional Officer (Sadar), Khawzawl	7085931962	Nodal Officer
2	Rosalyne Vanlalruati	Superintendent, DC Office, Khawzawl	9862946690	Asst. Nodal Officer
3	Vanlalchhanhima	Assistant, DC Office, Khawzawl	8794076051	Member
4	Jenny Hauzel	PA to DC (Steno-II)	9862596410	Member
5	F. Vanlalruati	UDC, DC Office, Khawzawl	9612176994	Member
6	C. Lawmkimi	LDC, DC Office, Khawzawl	9862386402	Member
7	K. Lalremruata	LDC, DC Office, Khawzawl	9612521379	Member
8	Jeho MS.Dawngliana	DE Operator, DC Office, Khawzawl	8787785916	Member
9	Lalrinhlua Pachuau	Group-D, DC Office, Khawzawl	7629880419	Member
10	Lalremruati	Group-D, DC Office, Khawzawl	9378195997	Member

SI No.	Name	Designation	Phone No.	Role
10	F Lalrinawma	Driver, DC Office, Khawzawl	8415843088	Member
11	Lalthantluanga	Driver, DC Office, Khawzawl	9862423662	Member

Polling Station Management Team te hian Polling Station thlanchhuah bik te hi ni **17 April**, **2024** hma in an peihfel vek tur a ni.

Enclosed : As above.

Sd/- K. LALROHLUA

District Election Officer Khawzawl District, Khawzawl Khawzawl, the 10th April, 2024

Memo No.H.11035/1/2024-DEO(KZL)

Copy to:

- 1. Joint Chief Electoral Officer, Mizoram a lo hriat atan.
- 2. All Nodal Officers under 22-Tuichang (ST) A/S an lo hriat atan.
- 3. Nodal Officer, Polling Station, 22-Tuichang (ST) Assembly Segment a lo hriat atan.

:

- 4. Nodal Officer, Polling Station Management Team, 22-Tuichang (ST) Assembly Segment a lo hriat atan leh lo bawhzui turin.
- 5. All Members, an lo hriat tlan atan leh lo bawhzui turin.
- 6. Website Manager, Election Branch, website a lo dahchhuak turin.

K. Grohlia

District Election Officer Khawzawl District, Khawzawl

List of **Model** Polling Stations

Annexure I

Name of District	SI.No.	AC No. and Name	Polling Station No. and Name
Khawzawl	1	22-Tuichang(ST) A/S	22/8 – Khawzawl Dinthar

List of All Women Managed Polling Stations

Annexure II

Name of District	SI.No.	AC No. and Name	Polling Station No. and Name
Khawzawl	1		22/1 – Arro 22/6 – Khawzawl Arro 22/12 - Khawzawl Electric 22/14 - Hmuncheng

List of **All Youth Managed** Polling Stations

Annexure III

Name of District	SI.No.	AC No. and Name	Polling Station No. and Name
Khawzawl	1	22-Tuichang(ST) A/S	22/28 - Sialhawk-II

List of **All PWD Managed** Polling Stations

Annexure IV

Name of District	SI.No.	AC No. and Name	Polling Station No. and Name
Khawzawl	1	22-Tuichang(ST) A/S	NIL

List of Polling Stations accessible only by on foot

Annexure V

Name of District	SI.No.	AC No. and Name	Polling Station No. and Name
Khawzawl	1	22-Tuichang(ST) A/S	NIL

Website : deokhawzawl.mizoram.gov.in Email : deokhawzawl@gmail.com